woensdag 9 april 2014

KFC Herenthout op zucht van eindronde

Dankzij een 2-0 overwinning tegen Poederlee, staat KFC op een zucht van de eindronde. Door het verlies van Oevel in Beekhoek (4-2), springen onze roodgroenen immers opnieuw haasje-over met hun rechtstreekse concurrent voor de 5de plaats. En die plaats geeft recht op deelname aan de eindronde voor promotie.

KFC Herenthout voetbalt zichzelf dankzij doelpunten van Sven Stesses (28’) en Filip Thijs (60’) naar een simpele zege tegen de hekkensluiter in derde provinciale C. “Volgende week Oevel voorblijven in de rangschikking en we breien een verlengstuk aan het seizoen”, aldus secretaris Peter Horemans.
Herenthout (48) heeft nu twee punten meer dan Oevel (46). Bij winst volgende week tegen Ezaart speelt KFC de eindronde. Dat is ook het geval wanneer zowel Herenthout als Oevel gelijkspelen. Bij gelijke punten (bv. KFC speelt gelijk en Oevel wint) wordt er een testmatch gespeeld op 20 april. De eindronde wordt gespeeld op zondag 27 april en zondag 4 mei (heen en terugwedstrijd). De winnaars spelen verder op donderdag 8 en zondag 11 mei voor een plaatsje in tweede provinciale.

Geen opmerkingen: