maandag 26 mei 2014

Festivalpater

Dit hemelvaartweekend organiseren de jongens en meisjes van Clamotte Rock voor de zeventiende keer hun charmante muziekfestival. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei gaan rock en dance weer hand in hand met optredens van The Kids, Bog Log III, Katastroof, Buscemi, The Freestylers, The Beat en vele vele anderen.

Ondertussen is men op Oosterhoven in den hof van ons moe - of is het de wei van boer Jef? - al druk bezig met de opbouw van het festival. En daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Zo komt vanavond festivalpater Johan – een echte, uit de abdij van Tongerlo (!) - zowel het terrein als de tent zegenen. Hij zal een korte muzikale mis van ongeveer 15 minuten houden voor goed weer en veel sfeer. Clamotterock is trouwens het enige officiële Belgische festival dat geen last heeft met zijn buren.
Op woensdag 28 mei laten de organistaoren hun hart spreken. Leerlingen van Ter Speelbergen – een school uit Heist-op-den-Berg voor kinderen met speciale noden - bezoeken die dag het festivalterrein. Ze krijgen een rondleiding backstage én Clamotterock schenkt de school 1.000 euro.

Geen opmerkingen: