zaterdag 3 mei 2014

Week van de Amateurkunsten

Straks is het weer zover. Het feest van de amateurkunsten gaat vandaag opnieuw door in GOC Ter Voncke en staat in het thema van ‘De Groote Kunst’, met een knipoog naar de herdenking van WOI. Dat thema zal u her en der als rode draad doorheen de namiddag aantreffen.

Een tentoonstelling van de beeldende amateurkunstenverenigingen (OKRA Schilders, Kunstkring Toreke Fotografie, Atelier Matsijs, Kunstkring Toreke Beeldende Kunsten, Jeugdatelier Matsijs) wordt gecombineerd met optredens van het Pieter-en-Pauwel- en het Sint-Lutgardiskoor en de gemeentelijke muziekacademie. Doorlopend kan u tekenaars van de schildersacademie van OKRA live aan het werk zien of meewerken aan een gigantisch kunstwerk bij Kunstkring Toreke, want ook dat is Groote Kunst.
De toegang is uiteraard gratis en er is de mogelijkheid om na uw bezoek aan de tentoonstelling of tijdens de optredens iets te consumeren (en zo de deelnemende verenigingen te steunen). Luna Voltas — Sam Faes (cello), Christine Carré (piano) en Hilde Pijnenborg (viool) — komt om 16.30 uur hun gloednieuwe cd voorstellen.

Geen opmerkingen: