woensdag 13 augustus 2014

Kick-off Levensloop Herenthout

Herenthout zoekt enthousiaste vrijwilligers die samen willen strijden tegen kanker door te helpen bij de organisatie van Levensloop, een initiatief van de Stichting tegen Kanker. Wil je hen steunen in de strijd tegen kanker? Kom dan vrijblijvend naar de kick-off avond op 27 augustus om 19.30 uur in de gemeentelijke feestzaal, Bouwelse Steenweg 8.

Levensloop Herenthout is de eerste Levensloop in de regio Zuiderkempen. De organisatie beoogt: een georganiseerde, 24 uur durende fondsenwerving tijdens een gemeenschapswandeling of –loop; teams van mensen die kamperen rond een piste; teamleden die ieder om beurt de piste opgaan om te wandelen of te lopen; hapjes, drankjes en activiteiten die zorgen voor entertainment en kameraadschap; een familievriendelijke omgeving voor de volledige gemeenschap.
Verenigingen die het zien zitten om een team te vormen of die deel willen uitmaken van het organisatiecomité of op één of andere manier willen meewerken als vrijwilliger, kunnen tijdens de startvergadering meer te weten komen over het project en op welke manier ze hun steentje kunnen bijdragen. Iedereen is welkom.

Info >>> www.levensloop.be

Geen opmerkingen: