vrijdag 22 augustus 2014

Zeepbellen en vuurwerk

Herenthout trakteerde Belle Perez afgelopen zaterdag op zeepbellen. De Limburgse met Spaanse roots, die tussen 2002 en 2006 vijf keer op rij de Radio 2 Zomerhit won, bedankte door met haar swingende latin pop de temperatuur in het park enkele graden te doen stijgen.

Maria Isabel Pérez Cerezo groeide op in het kleine Hamont-Achel maar woont tegenwoordig op de grens van Herenthout met Herentals. De 38-jarige zangeres speelde dus als het ware in haar achtertuin. Voor haar optreden graaide Perez naar hartenlust uit haar hittrommel. Op de setlist stonden o.a. ‘Me and you’, ‘Light of my life’, ‘Enamorada’, ‘Que viva la vida’ en haar nieuwe single ‘Vayamundo’.
Na het optreden van Belle Perez volgde een optreden van Cirque Atomique. Eerder hadden Blackboard Cinema en De Zingende Schoenmaker het publiek al opgewarmd. De jeugdraad daagde het aanwezige publiek uit om te slagen in vijf geheime proeven, om zo van Herenthout officieel een feestgemeente te maken. De Parkfeesten werden traditiegetrouw afgesloten met vuurwerk.


Foto: Martin Lieckens.


Selfie!

Geen opmerkingen: