donderdag 18 juni 2015

Eenheid schenkt opbrengst kledingactie aan Levensloop

Een tiental dagen voor de eigenlijke aftrap van het evenement, kreeg Levensloop Herenthout alvast een aardig steuntje in de rug. Eenheid schonk immers de opbrengst van hun meest recente kledingactie integraal aan de actie, goed voor een bedrag van 1.503 euro.

In april al verzekerde Eenheid dat het de opbrengst van de kledingactie zou schenken aan Levensloop Herenthout. Gisteren liepen enkele kopstukken langs bij de vergadering van het organiserend comité met het uitstekende nieuws dat er alvast 1.503 euro kan overmaakt worden. “Met oprechte dank aan alle Huirtuiteneiren die onze actie - en dus ook Levensloop - hebben gesteund”, aldus Sander Ooms. “Aan een flink deel van hen zeggen we alvast tot ziens op het evenement zelf, waar we hopen nog wat extra euro’s aan het bedrag te kunnen toevoegen. Tot het zover is: veel succes aan alle vrijwilligers die bij het project betrokken zijn!”
Giften als dat van Eenheid en het enthousiasme dat onder de stoeters leeft, laten alvast het beste verhopen voor een succesvol laatste weekend van juni, wanneer ’t Kapelleke het toneel zal zijn voor dit initiatief ten voordele van de Stichting tegen Kanker. En er is nog méér goed nieuws: ondertussen zijn er al 38 teams ingeschreven en staat de teller op 43.110 euro!

Geen opmerkingen: