zaterdag 20 juni 2015

KFC Herenthout behaalt kwaliteitslabel

Tijdens de Quality in Sports Happening van 13 juni in de Brusselse Wild Gallery werden de kwaliteitslabels van Foot PASS uitgereikt aan de hand van de uitgevoerde audits in 2014. KFC Herenthout behaalde één ster in de regionale (Basic) categorie, het hoogst haalbare in deze categorie.

KFC was uiteindelijk zelfs één van de drie genomineerden om de titel van beste regionale club in de wacht te slepen, maar moest op het podium de eer laten aan FC Bosdam-Beveren. “Niettemin een grote blijk van waardering voor de duidelijk gesmaakte (jeugd)werking van KFC Herenthout. Proficiat aan allen die hier aan meegewerkt hebben”, aldus secretaris Peter Horemans.
KFC Herenthout zal volgend seizoen trouwens aantreden in 3e provinciale A, de minst gunstige van de drie reeksen, met vooral verre verplaatsingen naar het Antwerpse. “Gelukkig hebben we met Bouwel wel opnieuw de derby der derby’s. Massenhoven, Zandhoven en Broechem zijn ook nog “bij de deur”. Dit zijn de tegenstanders van onze jongens: Kalmthout SK, Gooreind VV, Zandvliet Sport, Maria-ter-Heide, FC Ekeren, FC Merksem, KFC Eendracht Zoersel, FC Turk Sport, KFC Schoten, Olympic Deurne, Zandhovense SK, KVC Massenhoven, Borsbeek Sport, KFC Broechem en Excelsior Bouwel.


Jan Willems, Peter Horemans en René Willems van KFC.

Geen opmerkingen: