dinsdag 13 maart 2018

Alweer driepunter voor KFC

Zaterdagavond kreeg KFC Herenthout A het elftal van Minderhout VV over de vloer. De jongens van trainer Bart Michiels pakten voor de tweede week op rij een driepunter en halen dus zes op zes. Operatie redding lijkt ingezet!

De bezoekers telden zes punten meer in het klassement. Telden, want na zaterdag zijn het er nog slechts drie. De kloof met het nummer 11 in het klassement bedraagt nu vier punten. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg ligt alles nog open onderaan in 2e provinciale B.
De wedstrijd dan. Er werd meteen gestreden voor elke bal en een en ander leverde aan beide zijden enkele halve kansen op. Na 12 minuten rondde Lode Holemans, op assist van Jens Beirinckx, met het hoofd een knappe collectieve aanval succesvol af (1-0). Lode droeg het doelpunt op aan zijn pas overleden grootvader Jos, supporter nummer 1 van zijn kleinzoon.
Filip Thys had even later de 2-0 aan de voet maar hij mikte over een leeg doel. Aan de overkant kon Maes bijna profiteren van een te korte terugspeelbal om gelijk te maken.
Minderhout kwam gemotiveerd uit de kleedkamers en gelukkig besloot De Bruyn in het zijnet. Herenthout werd wakker en nam de match weer helemaal in handen. De kansen werden echter niet benut, tot Yannick Janssens (86’) even voor affluiten de 2-0 op het bord zette met een fraai afstandsschot van buiten de 16. Herenthout A speelde met Matthéés, Van de Vonder, Beirinckx, Peeters, Janssens (Van de Sande), Dillen, Luyten, Holemans, De Winter, Thys en Buts (Le Blon).

OOK WINST VOOR KFC B
Op zondag moest de B-ploeg van KFC het opnemen tegen SV Grasheide, de nummer 5 uit het klassement. En ook de jongens van Ronny Van de Sande en Dave Troonbeeckx hielden de drie punten thuis. Lucas Van Kerckhoven (14’) tekende voor het enige doelpunt. De B-ploeg streed voor elk grassprietje en pakte in zijn enthousiasme maar liefst zes gele kaarten ... Herenthout B speelde met Bruyninckx, Snijers, Pieterjan Heremans (Cambré), Seb Heremans, Willems, Van Kerckhoven (Rik Janssens), Heylen, Clé, Van Reeth, Van Dael en Verbruggen.(Bronnen: Herenthouts Sportleven, Het Nieuwsblad)

Geen opmerkingen: