vrijdag 16 maart 2018

Mocca d’Or wint Lion d’Or

Mocca D’Or heeft de Lion D’Or gewonnen. Een Lion D’Or is een professionele ereprijs voor handelszaken (horeca & retail) die zich reeds jaren in de kijker hebben geplaatst en een bijzondere waardering verdienen voor hun professionele inzet aan de klant.

“Met heel veel trots en een welgemeende dankjewel aan al onze trouwe klanten laten we weten dat wij vannacht op de horeca awards de Horecapersoonlijkheid van het Jaar, de Lion D’Or gewonnen hebben! Merci aan iedereen!!”. Dit berichtje stuurden Lindsey Peeters en Sven Embrechts op dinsdagmorgen 27 februari jongstleden de wereld in. Het koppel nam zo’n twee jaar geleden de Mocca D’Or op de Botermarkt over. Met succes, zo blijkt!

UPGRADE
Na de overname van het koffiehuisje hebben Lindsey en haar partner een heuse upgrade bewerkstelligd naar een zeer knusse zaak waar je voor veel meer terecht kunt. “Verzorgde ontbijten hier en ontbijtmanden voor thuis zijn helemaal ons ding, maar je kan bij ons ook terecht voor een de lunch of een gezellig diner, high tea en een lekkere gin-tonic”, zeggen Lindsey en Sven in Het Nieuwsblad.

FEESTZAAL
Het bestaande cliënteel werd de voorbije twee jaar uitgebreid en de zaak is een gevestigde waarde in het Herenthoutse horecalandschap. Bovendien zijn de plannen om een afgescheiden ruimte voor uitgebreidere gezelschappen te ontvangen heel concreet. “We hebben het pand naast onze zaak aangekocht en zijn nu druk bezig met de verbouwingen. Bedoeling is om een bijkomende feestzaal te hebben waar we groepen kunnen ontvangen en verwennen. Uiteraard in dezelfde huiselijke sfeer die nu in de Mocca D’Or aanwezig is, maar net zo goed met een professionele bediening.”

RAPPORT
Mocca D’Or haalde het in de categorie ‘Horeca Persoonlijkheid’ van de restaurants In den Groenen Hond (Zottegem) en De Nieuwe Lekkerbek (Ruiselede). De potentiële deelnemers aan de verkiezing worden, in tegenstelling met de Hospitality Awards, niet gekozen door het cliënteel maar wel door de professionele sector zelf. Wél zal de klant, na nominatie, een belangrijke rol kunnen spelen in de toekenning van een Lion D’Or.
Voor de organisatoren van de verkiezing zijn Lindsey en Sven een toonvoorbeeld van hoe je een zaak moet leiden. “Hun visie én doorgedreven professionalisme zijn een voorbeeld voor de toekomst van de Kempense horeca”, aldus nog het juryrapport.






De verbouwingen in het nieuwe pand zijn bijna klaar ...

Geen opmerkingen: