maandag 21 mei 2018

Fakkeltocht verbindt Levensloop Neteland-gemeenten

Ook dit jaar organiseert Levensloop Neteland een fakkeltocht. Bedoeling is opnieuw om de Neteland-gemeenten te verbinden die de volgende edities gaan trekken, namelijk Nijlen (2019), Vorselaar (2020) en Herentals (2021).

Levensloop Neteland vindt dit jaar op 26 en 27 mei plaats op Sportcentrum De Lichten in Booischot (Heist-op-den-Berg). Het is een sponsortocht (wandelen, lopen of fietsen) waarbij teams geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Om de Levensloop onder de aandacht te brengen, trekt er een fakkeltocht door de deelnemende gemeenten in de regio.
De fakkel vertrekt vandaag in Herenthout aan de kerk om 17 uur. Om 18 uur komt hij aan in Herentals, waar het stadsbestuur de atleten en begeleiders zal ontvangen in de Lakenhal. Het startschot van de volgende etappe, richting Vorselaar, wordt gegeven op dinsdag 22 mei om 14 uur.

ROOKSTOP
Door de fijne samenwerking tussen o.a. de Stichting tegen Kanker en de gemeente Heist-op-den-Berg zal op Levensloop Neteland de start gegeven worden van een rookstopprogramma. Iedereen die wenst te stoppen met roken maar daar zelf moeilijkheden mee heeft, kan zich gratis laten begeleiden. Meer informatie tijdens het Levensloopweekend. Iedereen kan trouwens ook haar of zijn longfunctie laten testen op zaterdag 26 en zondag 27 mei op Levensloop.

ONTBIJT OP ZONDAG
Zonder ontbijt kun je je dag niet goed beginnen. De Vechters en hun zorgdrager krijgen zondag hun gratis ontbijt in de Vechterslounge, maar elke bezoeker kan die dag ontbijten tegen een democratische prijs van 10 euro (6 euro voor kinderen t/m 12 jaar). Te bestellen via nancyroef@hotmail.com of per sms op 0498-070242. Betalen kan op rekeningnummer BE28 0018 0252 3920 met vermelding naam/aantal/shift (7.30 uur of 9 uur).

VRIJWILLIGERS & DEELNEMERS GEZOCHT!
Levensloop Neteland is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens het weekend - een uurtje, of (veel) meer is zeer welkom. Schrijf je in via deze link en kies Levensloop Neteland.
Je kan je ook nog steeds inschrijven als Vechter of als teamlid in één van de deelnemende teams. Heb je géén idee bij welk team je kan inschrijven, zoek dan De IW-kes op waar I-edereen W-elkom is en schrijf je bij hen in. Tot dan!! #LLNL18 #samentegenkanker

Geen opmerkingen: