maandag 3 oktober 2005

Volleybaluitslagen (1 en 2 oktober 2005)

Beker van Antwerpen - Heren (2 oktober 2005):
VC Herenthout (1N) (+2) - Puurs (Liga) • 3-0
Puurs stuurde zijn divisieploeg i.p.v. zijn ligaploeg, VCH kreeg dus twee punten voorsprong ondanks de lagere rangschikking van de tegenstander. De thuisploeg kwam nooit in de problemen tegen een bleke tegenstander en plaatste zich gemakkelijk voor de achtste finale. Trainer Spittaels gaf al zijn spelers speelgelegenheid. (setstanden: 25-17, 25-18 en 25-19)

Beker van Antwerpen - Dames (1 oktober 2005):
VC Herenthout (1P) (+6) - Mendo Booischot (1N) • 3-1
Verrassing van formaat waarin VCH de volgende ronde heeft bereikt door het veel hoger gerangschikte Mendo te verslaan. De zelfzekere bezoeksters wonnen de eerste set vrij vlot. Van zodra VCH minder onder de indruk was van de tegenstander ging het verdiend naar 1-1. In de derde set werd de nationaler zelfs weggeserveerd. Enkel op het einde van de vierde set sputterde de motor even. Libero Birgit Mylle en aanvalsters Leen De Pooter en Charlene Verheyden speelden een beresterke partij.

Vlaamse Beker - Heren: VC Herenthout (1P) (+4) - FH Nijlen (1D) • 0-3