donderdag 17 augustus 2006

Eenheid en VLD gooien troeven op tafel

Eenheid gaat naar de verkiezingen met advocaat Stijn Raeymaekers als lijsttrekker. Eén en ander staat te lezen in de nieuwe editie van De Omroeper, het info-blad van de partij, dat gisteren in de bus viel. Ook ‘denktankers’ Sander Ooms en Johan Van Herck zouden een onderkomen krijgen op de lijst van Eenheid.
Raeymaekers is al meer dan zes jaar actief binnen de groep Eenheid. Hij is gehuwd met Vicky Verbeeck. Hij is 30 jaar en woont reeds 25 jaar in Herenthout. Stijn Raeymaekers studeerde in 1999 af als licentiaat in de rechten en heeft sinds kort (1 juli 2006, eVER) - samen met twee collega’s - een advocatenkantoor op de Markt.
Peter Konings, de lijsttrekker van VLD Herenthout, maakte eerder ook al een eerste naam bekend van de lijst waarmee zijn partij naar de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober trekt. Het gaat om Christina Hens, een 42-jarige Antwerpse die sinds enkele jaren in ons dorp woont. Hens is gehuwd en moeder van twee kinderen. Openbare werken en een veilige verkeersomgeveving zijn haar stokpaardjes.

Geen opmerkingen: