woensdag 20 december 2006

Music for life

Dinsdagochtend om 9 uur zijn de drie Studio Brussel-presentatoren die de marathonuitzending voor het goede doel presenteren, het Glazen Huis in Leuven binnengegaan. Peter Van de Veire, Christophe Lambrecht en Tomas De Soete presenteren tot zondagavond dag en nacht ‘Music for life’, het langste verzoekplatenprogramma in de geschiedenis van de Belgische radio. De luisteraars betalen om een plaatje te horen. Ook wij hebben daarnet een plaatje aangevraagd! Hopelijk zal ‘Song To The Siren’ van This Mortal Coil nog in de loop van deze nacht gedraaid worden.
De dj’s in het Glazen Huis krijgen enkel sapjes, voedingssupplementen en plat water. De opbrengst van de actie gaat volledig naar het programma dat het Rode Kruis heeft opgezet voor de slachtoffers van landmijnen. “De kleinste gift is welkom”, zeggen de dj’s. “En het geeft ons een ongelooflijke drive. Je vergeet de honger en de vermoeidheid.”
Op zondag 24 december zendt Eén om 17.15 uur de slotshow van ‘Music for life’ uit, waarin Marcel Vanthilt en de drie presentatoren de opbrengst van de actie zullen bekendmaken.

Geen opmerkingen: