zondag 13 april 2008

Nieuwe webstek voor de Hooifeesten

De Hooifeesten hebben een verse webstek. Naast het nieuwe jasje valt ook de nieuwe festivalformule op. Terwijl in voorgaande edities verschillende bands over twee podia werden verspreid - een groter podium onder een opengetrokken zwerk en een kleiner exemplaar in een met liefde neergepootte tent - heeft men dit jaar gekozen voor minder bands op een groter podium in een met minstens evenveel affectie opgetrokken feesttent. Voordeel is dat we straks lekker droog staan als de weergoden de organisatoren minder goed gezind zijn. Absolute toppers dit jaar op de affiche zijn The Black Box Revelation en Nid & Sancy.
Voor het eerst in de geschiedenis waagt het Hooifeestencomité zich aan een extra Hooifeestendag! Zo staat er op vrijdagavond een heuse Comedy Night op het programma met een tweetal Vlaamse stand-upcomedians van formaat. Als u beslist om er vrijdagavond bij te zijn, doe het dan snel. De plaatsjes in het comedy café zijn beperkt!

Wat >>> Hooifeesten 2008
Affiche >>> Comedy Night (vrijdag) // Iwein Segers (21.30 u.) en Gunter Lamoot (23 u.) >>> Hooifeesten (zaterdag) // Sons Of Lioth (14 u.), The Hellphonics (15.10 u.), Orchestre International Du Vetex (16.30 u.), The Baboons (18 u.), Belgian Asociality (19.20 u.), Vice Squad (21 u.), The Black Box Revelation (22.30 u.) en Nid & Sancy (00.01 u.)
Waar en wanneer >>> Festivalterrein Trees Clamotte aan de Bouwelse Steenweg, Herenthout, op vrijdag 16 en zaterdag 17 mei 2008.
Reisplanner >>> Als je met de auto komt, neem je best afrit 20 van de E313. Vanaf daar moet je simpelweg de pijlen volgen die je rechtstreeks naar het terrein leiden. Kom je niet via de snelweg? Dan rijd je best naar het centrum van Herenthout waar op het einde van elke toegangsweg een wegwijzer hangt te blinken. De organisatie voorziet een gratis groen rechthoekje waarop je je kar kan achterlaten // Als je met de trein komt, kies je best het station van Bouwel als eindpunt. Als je daar afstapt, hoef je immers maar een dikke kilometer te stappen vooraleer je aan het feestje kan beginnen
Tickets >>> € 8 en € 10 (vrijdagavond) // € 10 en € 15 (zaterdag)

Geen opmerkingen: