Heb je zin om samen met je familie, vrienden, vereniging of collega’s de zomer op culinaire wijze tegemoet te gaan? Dan heeft Peter Cambré misschien wel de ideale formule bedacht. De rock-’n-rollkok biedt je namelijk de mogelijkheid om de zomer te proeven middels een workshop tapas maken en proeven. Tijdens de vier uur durende workshop leer je niet alleen tapas maken en eten, maar krijg je ook heel wat achtergrondinfomatie. Peter verzekert ons dat je absoluut geen keukenprins of -prinses moet zijn. Iedereen wordt vakkundig begeleid in de keuken. Kostprijs van workshop bedraagt 30 euro, inclusief aperitief, drie koude tapas, ingrediënten voor warme tapas én receptenbundel!
De workshops gaan door op 20 en 21 mei 2008 in GOC Ter Voncke, Vonckstraat te Herenthout. Peter begint er stipt aan om 19 uur en hoopt te eindigen rond 23 uur. Inschrijven kan per e-post of telefonisch op 0486-47 53 02, uiterlijk op zondag 18 mei 2008. Zorg dat je er snel bij bent; de plaatsen zijn immers beperkt (minimum 8 tot maximum 12 personen). Op aanvraag zijn ook workshops Italiaans en Marokkaans koken mogelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten