donderdag 28 augustus 2008

De Grootste Wielerkwis

Op vrijdag 24 oktober 2008 organiseert Et Alors een grote wielerquiz in GOC Ter Voncke. De opbrengst van de quiz gaat integraal naar de vzw No Limits én Jonas Meurs, het petekindje van Et Alors.
Sam Heylen: “Et Alors is een groep vrienden die sinds enkele jaren wielerwedstrijden bijwoont. Zo bezochten we onder andere de WK’s in Madrid, Salzburg en Stuttgart én het WK veldrijden in Hooglede-Gits. Door de jaren heen is het fanatieke voor deze sport door de mooie erelijst van onze vriend Nick Nuyens alleen maar gegroeid. Nick heeft ons al mooie momenten bezorgd en dus groeide het gedacht om ook eens iets terug te doen voor zijn prestaties. Daar de Bom uit Bevel het peterschap draagt over de vzw No Limits, was dat een mooi uitgangspunt om iets te organiseren dat ten goede komt van de zieke kinderen die de financiële steun van deze organisatie kunnen gebruiken.”
Een ontmoeting met voorzitter Eddy Verbrugge van de vzw No Limits, eind 2007, leidde tot de organisatie van De Grootste Wielerkwis. “Met zijn inbreng en connecties gingen we dus van start. Nu, enige tijd later, hebben we de zekerheid dat de presentatie door Michel Wuyts zal gebeuren.”
Ook enkele oude gloriën waren meteen enthousiast om hun medewerking te verlenen. Zo kan de organisatie rekenen op de medewerking van Ludo Diercxksens, Marc Herremans en Paul Herijgers ontvangen. Uiteraard zal ook No Limits-peter Nick Nuyens van de partij zijn.
Het concept van de quiz is alvast niet alledaags. “Met een uitermate gedreven Michel Wuyts, die regelmatig de confrontatie zal aangaan met onze panelleden, vragen wij ons af wie het laatste woord zal hebben”, aldus nog Sam Heylen. De vragenreeksen worden opgesmukt met beeld- en geluidsmateriaal, al dan niet doorspekt met de nodige anekdotes van de panelleden. Na de quiz is er een afterparty met DJ Max.

Wat >>> De Grootste Wielerkwis
Waar & wanneer >>> GOC Ter Voncke, Vonckstraat in Herenthout, op vrijdag 24 oktober 2008 om 19.30 uur stipt
Deelname >>> Quizploegen bestaan uit max. 5 personen, het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per ploeg

Geen opmerkingen: