donderdag 20 augustus 2009

Summer Event in de Molenstraat

Vijf cafés in de Molenstraat bundelen tijdens de Herenthoutse baraderij hun krachten. De kroegbazen willen meer leven in de brouwerij en organiseren daarom op zondag een Summer Event.
Hilde van ’t Molenhuis, Liesbeth van Titanic, Raf van ‘t Tegendeel, Yves van Switch en Kristof van De Veurleste vroegen en kregen de parking van supermarkt Poelmans in de Molenstraat. “Hier plannen we zondag een groot evenement. In de namiddag is er kinderdisco en ’s avonds draaien deejays Tixi Mixi, Lovesick en HYPESQUAD. We kozen resoluut voor lokale talenten”, vertelt Raf Van den Bruel vandaag in Gazet van Antwerpen.
Het is de eerste keer dat de cafébazen samenwerken. De vijf zien elkaar dan ook meer als collega’s dan als concurrenten. Bovendien vaart heel de braderij wel bij hun evenement vinden ze. “Het middenstandscomité levert goed werk. Met deze extra injectie hopen we het nog plezanter te maken”, aldus Kristof Raets.
Om alles in goede banen te leiden gaan de cafés in zee met het Hooifeestencomité, dat ervaring heeft met het organiseren van evenementen. “We stellen op, tappen, dienen op en ruimen op. Nu ik er zo over nadenk: wat doen de cafébazen nog zelf?”, grapt Geert Van Immerseel.

Geen opmerkingen: