vrijdag 4 september 2009

Nieuwe start voor Textiel Ledegen

Precies twee jaar nadat een felle brand haar zaak in de Jodenstraat in as had gelegd, presenteerde Machteld Ledegen met de braderij opnieuw bedden- en badgoed, nachtkledij en ondergoed in een gloednieuwe zaak. De winkelruimte werd met maar liefst veertig procent uitgebreid.
“We kunnen onze waren overzichtelijker presenteren”, vertelt Machteld deze week in De Streekkrant. “En we hebben ook een groter aanbod. Met Banana Moon, Triumph en binnenkort Sloggi hebben we er een paar aantrekkelijke labels bij.” Andere bekende merken die worden aangeboden, zijn Woody, Schiesser en Abandorado (ondergoed), Lysdrap (beddengoed) en Santens en Benetton (badgoed).
Samen met de heropening van de winkel, vierde Ledegen ook het 50-jarig bestaan. Elke klant kreeg een kleine attentie mee naar huis. “We moeten onze trouwe klanten trouwens uitdrukkelijk bedanken”, zegt Machteld. “Ze zijn ons de voorbije twee jaar blijven bezoeken in onze garage, die dienst deed als tijdelijke winkel. De ongemakken van een te kleine ruimte namen ze erbij.”
Oude én nieuwe klanten worden vanaf nu met open armen ontvangen in de nieuwe zaak. Vlak naast de winkel is een ruime parking. Textiel Ledegen is open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10 tot 12 en van 13.30 tot 18.30 uur. Op zaterdag is de zaak doorlopend open van 10 tot 18 uur.

Geen opmerkingen: