Rock-'n-rollkok Peter Cambré heeft weer een paar interessante workshops in de aanbieding. Wil je samen met familie, vrienden, collega's of jouw vereniging genieten van de zuiderse keuken? Dan zijn de workshops van Kok&roll' echt iets voor jou. Je hoeft absoluut geen keukenprins of -prinses te zijn.
De workshop ‘Tapas maken en proeven’ is ideaal om op culinaire wijze de zomer tegemoet te gaan. Naast een beetje voorgeschiedenis krijg je een antwoord op enkele prangende vragen. Wat zijn tapas? Hoe maak je ze? Hoe eet je ze?
Heb je zin om op culinaire wijze de keuken van la mama te ontdekken? Dan is de workshop ‘Viva Italia’ iets voor jou. Je leert eigenhandig pizza's en pastadeeg kneden en draaien.
Voor de liefhebbers van de Marokkaanse keuken is er de workshop ‘Marokkaans tajine koken en proeven’. Je leert onder andere koken in een typische Marokkaanse terracottapot.
Elke workshop neemt vier uur in beslag. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.
Inhoud workshop ‘Tapas maken en proeven’ (dinsdag 19 januari)
* Aperitief & 3 koude tapas
* Ingrediënten voor 12 warme tapas
* Water en wijn aan tafel
* Receptenbundel
Inhoud workshop ‘Viva Italia’ (donderdag 21 januari)
* Aperitief
* Ingrediënten voor alle gerechten
* Water en wijn aan tafel
* Receptenbundel
Inhoud workshop ‘Marokkaans tajine koken en proeven’ (vrijdag 22 januari)
* Ingrediënten voor alle recepten (lam, kip, vis, couscous)
* Water en wijn aan tafel
* Receptenbundel
Waar en wanneer >>> GOC Ter Voncke, Vonckstraat te Herenthout • op dinsdag 19, donderdag 21 en vrijdag 22 januari 2010, telkens om 19 uur
Tickets >>> De prijs per workshop bedraagt 35 euro per persoon. Plaatsen zijn echter beperkt (min. 8 - max. 12 personen)
Info en inschrijvingen >>> Peter Cambré, 0486-47 53 02. Uiterste inschrijvingsdatums zijn: 17 januari (tapas), 19 januari (Italiaans) en 20 januari (Marokkaans)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten