dinsdag 13 april 2010

Cola, popcorn én Niels Destadsbader

Stien Van Hoof kreeg afgelopen vrijdag in het Eén-programma ‘Goede Vrijdag’ een zetel cadeau, mét Niels Destadsbader erin. Het ontwerp van het meubel kwam van de 12-jarige Herenthoutse zelf.

Mama Leen Van Hoof had dochterlief stiekem ingeschreven voor het televisie­programma ‘Goede Vrijdag’, de vernieuwde Droomfabriek zeg maar. Stien had voor hun beidjes immers een exclusieve zetel bedacht, om samen lekker uitgezakt naar tv te kunnen kijken.
Eén verraste de creatieve tiener met haar zelf ontworpen zitmeubel. Meer nog: ze mocht de hele uitzending volgen vanuit haar eigen luie zetel. Roos Van Acker stelde Stien wel voor een paar moeilijke keuzes: cola of limonade, popcorn of chips, mama of ... Niels Destadsbader naast haar in de zetel. Mama moest het uiteindelijk afleggen tegen de verse Ketnet-wrapper.
Eén en ander was een groot avontuur, zowel voor mama Leen als voor dochtertje Stien. “Eerst opnames gaan maken voor het voorfilmpje en dan wachten. Want tot en met de opnames donderdag wisten we nog niet of de zetel effectief gemaakt werd”, aldus een trotse mama. Wanneer de zetel thuis wordt geleverd, is nog niet meteen duidelijk.

Geen opmerkingen: