zondag 30 mei 2010

Imitato op 14e Parktheaterfestival in Lokeren

Vorige week zondag (23 mei) was Showgroep Imitato te gast op het 14e Parktheaterfestival in Lokeren. De Herenthoutse koldergroep dankte die uitnodiging aan zijn overwinning op Plage Theater op Antwerpen Linkeroever, vorig jaar in augustus.

En ook deze keer viel de act van Mannenkoor De Loze Vinken in de smaak van het talrijk opgekomen publiek. Het schitterende weer had er immers voor gezorgd dat ze met duizenden naar Lokeren waren afgezakt. Het festival vond dan ook plaats op een schitterende locatie: het Prinses Joséphine-Charlottepark aan de Durme.
De organisatoren pakten ook uit met een aantal nationaal en internationaal vermaarde ‘levende beelden’. Niet minder dan de Parisienne Sophie Malraye kwam afgezakt naar Lokeren. Met ‘La Piéta’ werd zij wereldkampioene ‘levend beeld’. Zij is naar verluidt dé absolute top onder de klassieke beelden. Herenthoutenaar Stefan Laenen, winnaar van het Open Limburg Kampioenschap en tweemaal winnaar van de pubieksprijs van het Nederlands Kampioenschap, kwam als Kabouter Mister Mini naar het park.

Extra bladwijzer >>> Klik hier door naar het fotoboek Imitato, met dank aan Paul en madame Monika Klej voor de foto’s .

Geen opmerkingen: