zaterdag 17 juli 2010

Beunhazen winnen Chiro-quiz

De Beunhazen hebben gisteren de Chiro-quiz gewonnen. Het quizcollectief uit Heist-op-den-Berg scoorde 144 punten op een totaal van 170.

Dé vraag van de avond werd volgens sommigen gesteld in de puzzelronde. “Wat hebben volgende zaken gemeenschappelijk: Margarine, Steenkool, Abonnement op betaaltelevisie, Restaurant- en cateringdienst, Banden van tractoren en landbouwmachines?” Het antwoord was het btw-tarief van 12%.
De tent-quiz van Chiro Herenthout was trouwens een groot succes. Maar liefst 56 ploegen namen deel!
Minder leuk was dan weer dat arbeiders van de gemeente de voorbije dagen verschillende borden met affiches voor Chirokermis hebben weggehaald. De Chiroleiding was nochtans gewaarschuwd, want eerder gebeurde hetzelfde met de borden voor de strandfuif van de volleybalclub van vorige week.
Met de maatregel wil het gemeentebestuur optreden tegen visuele vervuiling naast de weg. “Verenigingen kunnen altijd de aanplakborden en het digitale infobord op de Markt gebruiken”, weet men op de Bouwelse Steenweg.
Chirokermis pakt vandaag nog uit met ‘Spel zonder Grenzen’. HYPESQUAD en dj (?!?) Kelly Pfaff draaien ’s avonds ten dans op de Tentfuif. Morgen zondag is er een volleybaltornooi en zijn er liveoptredens.

Uitslag Tentquiz >>> 1. Beunhazen (144 ptn.) // 2. Veertienbunders (139) // 3. Racing Denk (133) // 4. Rataplan (129) // 5. Den Toewip (126)

Geen opmerkingen: