zondag 18 juli 2010

Chantal Kashala sluit tent op Chirokermis

Fake Tales en Chantal Kashala mochten vanavond Chirokermis 2010 afsluiten. En ze deden dat - voor zover wij het thuis konden horen - met zeer gesmaakte optredens.

Covergroep Fake Tales stond vorig weekend nog op het podium van Kruistival. De groep ontleende z’n naam aan het Arctic Monkeys-nummer ‘Fake Tales of San Francisco’, een song die niet in de setlist mocht ontbreken. Passeerden o.a. ook nog de revue in onze tuin: ‘Champagne’ van het Belgische Millionaire, ‘I bet you look good on the dancefloor’ en ‘When the sun goes down’ van Arctic Monkeys, ‘Chasing cars’ van Snow Patrol, ‘This fire’ van Franz Ferdinand, ‘Oh darkness’ van den Admiraal, ‘My hero’ van Foo Fighters en ‘Rockin’ in the free world’ van ome Neil.
Fakes Tales is trouwens bezig aan een heuse wereldtournee in ... Herenthout en omstreken. De groep van de broertjes Kevin en Niels Torfs treedt immers ook op tijdens de Parkfeesten op 14 augustus.
Chantal Kashala mocht Chirokermis afsluiten. De ebbenhoute zangeres zette een stomende en soulvolle set neer. De Amy Winehouse-versie van ‘Valerie’ en Stevie Wonders ‘Higher ground’ bereikten dan ook zonder moeite het bureau van Verschueren.

Geen opmerkingen: