maandag 12 juli 2010

Chirokermis 2010

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Chiro Herenthout een driedaagse kermis. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni zijn er allerhande activiteiten, waaronder een quiz, publiekstrekker ‘Spel zonder grenzen’ en een volleybaltornooi. Hongerigen en dorstlijdenden kunnen doorlopend terecht in het mosselrestaurant en de bodega.


Vrijdag is er de Zomerse Quiz. Deelnemen kan voor 15 euro met een ploegje van 5 personen. Inschrijven bij Lynntorfs29@hotmail.com.
Zaterdagnamiddag is er eerst het spectaculaire ‘Spel zonder grenzen’, dat - als we de Chirojongens en - meisjes mogen geloven - “nóg uitdagender, spannender, teamgerichter, grappiger, ...” gaat worden. Deelnemen is volledig gratis. Stuur snel een mail naar sanderooms@yahoo.com want de plaatsen zijn beperkt! ’s Avonds wordt er vanaf 21 uur gedanst op de tonen van dj’s Epic Sounds, HYPESQUAD en Kelly Pfaff.
Ten slotte is er op zondag van 13 uur tot 19 uur het Volleybaltornooi 6 vs 6. Deelnemen kan door een mailtje te sturen naar wannesooms@hotmail.com. ’s Avonds wordt er afgesloten met een optreden van Fake Tales en Chantal Kashala.

Geen opmerkingen: