dinsdag 28 september 2010

Geen Junior Eurovisie Songfestival voor Ine Peeters

Ine Peeters zal ons land op 20 november in de Wit-Russische hoofdstad Minsk, niet vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival. De 13-jarige Herenthoutse werd gisteren uitgeschakeld in de eerste voorronde.

“Een geweldige prestatie, een sterke stem, een krachtig nummer, knappe act ...”, lezen we op MediaWatchers.be. “Niets van dit alles heeft Ine Peeters kunnen helpen om zelfs maar de finale van Junior Eurosong 2010 te halen.”
Volgens MediaWatchers.be laat Junior Eurosong met Ine een hele sterke kandidaat gaan en verdiende ze meer, veel meer ... Ook Walter Grootaers haalde gisteren de loftrompet boven. “Volkomen terecht dachten wij, maar dat was meteen de enige stem die Ine van de vakjury kreeg. Als ze daar later maar geen spijt van krijgen ...”, aldus Thierry van Bokhoven.
Volgens de mediawatcher is ‘Kusje van Mij’ een nummer met internationale allure. “Hopelijk zet men donderdag deze fout nog recht en krijgt Ine onverwacht een wildcard voor de finale”, besluit van Bokhoven. (28/09/10, 20 uur)

Geen opmerkingen: