zaterdag 18 augustus 2012

KFC Herenthout dan toch in derde provinciale

KFC Herenthout zal straks niet in vierde maar gewoon in derde provinciale starten. Doordat KFC Katelijne en TSV Lyra toch in bevordering blijven, komen er plaatsjes vrij in tweede en derde provinciale.

Omdat KFC vorig seizoen het meeste aantal punten had van de ploegen die naar vierde waren gezakt, wordt het nu opgepikt om in derde provinciale te spelen. “Momenteel staan we in de reeks rond het Turnhoutse, maar dit kan nog veranderd worden naar de reeks met Bouwel en Bevel. Wij houden jullie op de hoogte!”, klinkt het aan de Cardijnlaan.
De jongens van trainer Wim Van Looy hebben er ondertussen al een paar oefenwedstrijden opzitten. Er werd gewonnen tegen de beloften van Lyra (2-0) en tegen eersteprovincialer Branddonk (0-2). Tegen SK Berlaar (4-2) en Linda Olen werd dan weer verloren (4-2). Tussendoor moest er ook gevoetbald worden voor de Beker van Antwerpen.
Tegen FC Kessel werd overtuigend gewonnen met 8-0. Boeckx, Vermeyen, Thijs, Luyten, Wouters (2x) en Nicolay (2x) stonden aan het kanon. Tegen KFC Broechem, een concurrent uit derde provinciale van vorig jaar, werd het 1-1.

Geen opmerkingen: