zaterdag 10 november 2012

Dit weekend is cultuur niet duur in Herenthout

De gemeente organiseert vandaag en morgen voor de tweede keer de cultuurtweedaagse ‘Cultuur Niet Duur’. Op het programma: een hommage aan Louis Neefs en een avondje improvisatietheater.

Vandaag brengt Connie Neefs in GOC Ter Voncke hulde aan haar broer Louis. Samen met Hugo Symons en een trio muzikanten brengt ze het authentieke verhaal van één van Vlaanderens grootste zangers. Het publiek krijgt niet minder dan 35 liedjes te horen, stuk voor stuk in de context van zijn leven geplaatst, van het prille begin in 1959 tot het bittere einde in 1980.
Voor een avondje improvisatietheater van de bovenste plank kan je op wapenstilstandsdag terecht in de Sint-Gummaruskerk. “Na hun verpletterende doortocht van vorig jaar konden we niet anders dan Improrlando opnieuw uitnodigen”, stelt cultuurbeleidscoördinator Stijn Schroven. “Als één van de beste improteams gingen ze vorig jaar nog in de arena voor een battle met de concurrenten van Kabloeng, maar nu staan ze er helemaal alleen voor. Pur sang zeg maar. Wie er vorig jaar bij was, zal waarschijnlijk niet lang twijfelen.”
Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten. Voor amper 2 euro kan je genieten van een avondje cultuur!

Wat >>> Cultuur Niet Duur, met Connie Neefs en Improrlando
Waar & wanneer >>> Connie Neefs: GOC Ter Voncke, Vonckstraat 17 in Herenthout, op zaterdag 10 november 2012 • Improrlando: Sint-Gummaruskerk, Vonckstraat in Herenthout, op zondag 11 november 2012 • Telkens om 20 uur
Tickets >>> 2 euro per optreden
Info >>> Loket Vrije Tijd, Vonckstraat 17, 2270 Herenthout – T-014 51 22 55 of vrije.tijd@herenthout.be

Geen opmerkingen: