zondag 3 maart 2013

KFC verrast AC Olen

KFC Herenthout heeft AC Olen drie dure punten ontfutseld in het titeldebat in derde provinciale C. KFC won met 4-1 en wist daarmee de 5-1 nederlaag uit de heenronde van de kaart. Onze jongens moesten gisteren al aan de bak omdat de club vandaag zijn jaarlijkse restaurantdag organiseert in Ter Voncke.

Herenthout kwam op voorsprong via Stijn Luyten, maar Dries Bouquillon scoorde nog voor de rust de 1-1 met een afstandsschot. KFC maakte het verschil in de tweede helft met doelpunten van Yannick Janssens, Ward Wouters en Stef Van Dael, telkens op assist van Stijn Luyten. Opmerkelijk: scheidsrechter Ivo Briers moest het een hele wedstrijd met één grensrechter doen. Volgende week wacht met Broechem opnieuw een ploeg uit de top 3 van het klassement ...