donderdag 4 april 2013

KFC straft top 3-killer af

KFC Herenthout is met 0-6 gaan winnen op het veld van Veerle Sport. Een knap resultaat want Veerle had net 9 op 9 gescoord tegen de top 3 van het klassement.

Herenthout schoot het best uit de startblokken en eiste het merendeel van het balbezit op. Op het kwartier kende de bezoekers een eerste succes via Stijn Luyten die een slechte uittrap van doelman Nevelsteen verzilverde. De assist was van Yannick Janssens (0-1). Enkele minuten later werd de doorgebroken Wouters foutief afgestopt door de laatste man van Veerle. De rode kaart was dan ook een terechte beslissing. Tien minuten voor rust verdubbelde Yannick Janssens de score voor Herenthout. Eerst stuurde hij Luyten diep, die op zijn beurt de achterlijn haalde en voorzette, waarna diezelfde Janssens de bal voorbij de doelman kon schuiven: 0-2 bij de rust.
Na de koffie was het al Herenthout dat de klok sloeg. De derde en mooiste goal liet dan ook niet lang op zich wachten. Een knappe aanval over verschillende stationnetjes belandde bij Luyten. Hij krulde de bal op het hoofd van Janssens die zowaar met het hoofd scoorde (0-3). De honger van de bezoekers leek nog steeds niet gestild. Thijs speelde de bal op Janssens die op zijn beurt Luyten het straatje in stuurde. Luyten faalde niet en schoof de bal voorbij de doelman (0-4).
En nog was de honger van onze jongens niet gestild. Een sterk spelende Stef Bruyninckx speelde Luyten aan die op zijn beurt Wouters de 0-5 liet scoren. Het laatste doelpunt kwam opnieuw op naam van Luyten die door dat doelpunt zijn hattrick compleet maakte. Het schot van Boeckx werd in eerste instantie nog afgeblokt, maar Luyten pegelde de bal vanuit een scherpe hoek toch nog in de pin (0-6). Veerle moest de wedstrijd uiteindelijk nog met negen eindigen na een tweede rode kaart.

PAASTORNOOI
Op zaterdag 30 maart organiseerde KFC zijn jaarlijks paastornooi voor duiveltjes en pre-miniemen. 29 ploegen namen deel. Door het koude paasweer was de hamburgertent zeer in trek, zowel bij ouders als bij spelertjes. De jeugdcel van KFC verkocht maar liefst 360 hamburgers!
De Duiveltjes B van Noordstar (U8) plaatsten volgend filmpje met foto’s op YouTube ...