vrijdag 10 mei 2013

Fotoclub Toreke stelt tentoon

Fotoclub Toreke stelt dit weekend voor de 46e keer tentoon. Op het programma staan diverse digitale projecties en foto’s in kleur en zwart-wit. De expo is vrij toegankelijk.

Dit jaar pakt Toreke uit met een retrospectieve over het Herenthoutse stoetgebeuren. Aanleiding is de viering van 121 jaar stoet. Het gaat om een eenmalige avondvullende vertoning. Afspraak op zaterdag 11 mei om 20 uur.
De club scoorde onlangs ook goed op een internationale wedstrijd in het Britse Cheltenham. Eric Feyen behaalde twee aanvaardingen in de categorie ‘vrij’ en drie in ‘natuur’. Julien Verwerft behaalde maar liefst zes aanvaardingen: eentje in ‘vrij’, ‘zwart-wit’ en ‘natuur’ en drie in ‘travel’. Dis Van Tendeloo tenslotte behaalde zowel in ‘vrij’ als in ‘natuur’ twee aanvaardingen!
Voorzitter Don Dieltjes tenslotte stelt met trots ook de vernieuwde webstek van de club voor. “Hij is mooi verzorgd, met dank aan onze experten! De verdere afwerking gebeurt na de tentoonstelling.”

Wat >>> 46e Fototentoonstelling van Fotoclub Toreke
Waar & wanneer >>> GOC Ter Voncke, Vonckstraat in Herenthout, op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2013 (zaterdag vanaf 14 uur en zondag tussen 10 en 20 uur)

Geen opmerkingen: