zondag 7 juli 2013

Nieuwe ambitieuze voorzitter voor VC Herenthout

Dat de nieuwe voorzitter van VC Herenthout ambitieus is, is het minst wat je kan zeggen. Begin deze week deed hij op Nieuwsblad.be zijn plannen uit de doeken.

Steven Segerink wil met VC Herenthout de beste jeugdwerking van het land op poten zetten. En het liefst zo snel mogelijk! Nou moe! “Er zal veel tijd en inzet nodig zijn om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen”, beseft Segerink. “Ook voor de seniors is er aandacht in deze vernieuwde visie. Het is belangrijk om met Heren 1 en Dames 1 op hoog nationaal niveau te kunnen volleyballen, maar met die verstandhouding, dat het spelers van de eigen club moeten zijn!”.
“Samen maken we een club” moet het motto worden van VC Herenthout. Voorwaarde om dit te verwezenlijken, is dat de spelers van de seniorteams écht van Huirtuit zijn. “Volley en clubsfeer, van jong tot oud”, aldus de voorzitter. “Voor iedereen ook, ongeacht het niveau hij of zij thuishoort!”
Vraag is of een en ander haalbaar is. Uiteindelijk zijn dit grootse plannen, op het megalomane af, die veel geld kosten. Segerink hoopt echter op nieuwe sponsors en mogelijkheden en sluit zelfs een nieuwe sporthal alleen voor het volleybal niet uit. “Het de bedoeling dat er binnen een termijn van vijf jaar een eigen sporthal met kantine komt. Een plaats waar niet alleen getraind en gespeeld kan worden, maar ook een thuis voor iedereen die VC Herenthout een warm hart toedraagt!”

Geen opmerkingen: