zaterdag 28 september 2013

Bye Bye Mama

Vorige week woensdag was het zover: Peter Hens, Wannes Ooms en Stef Theunis maakten éindelijk hun opwachting in het reisprogramma Bye Bye Mama van Yves De Bruyne en Daan Van Baelen uit Grobbendonk.

Het zal je maar overkomen, je bent in de K-Mart in Alice Springs (Australië) en om de hoek hoor je plots iemand in je eigen dialect zeggen: “Amai, ik mut nog een keikuit broekske hemme!” Je zou je voor minder een accident verschieten! Het overkwam Peter Hens, Wannes Ooms en Stef Theunis op hun wereldreis, nu goed twee jaar geleden. Om een lang verhaal kort te maken: het vijftal trok een paar dagen samen op, gingen duiken op zoek naar een clownvis (Nemo) en vierden Nieuwjaar in het huis van den Dave!
In jeugdhuis Lido in Grobbendonk kan je de belevenissen van Daan en Yves elke week volgen op groot scherm. De twee vrienden geven telkens deskundig commentaar. De vrt is trouwens super-content over het reisprogramma van Daan en Yves. Naar verluidt mag het tweetal volgend jaar mee met de Rode Duivels naar Brazilië. Bedoeling is om na de wereldbeker Zuid-Amerika verder te verkennen in een tweede reeks ...

Geen opmerkingen: