zaterdag 31 mei 2014

Clamotte Rock (dag 1)

Gisteren mochten Katastroof, Bob Log III (****) en Sons Of Lioth (****) de muzikale debatten openen op Clamotte Rock. Straks staan o.a. The Kids, Buscemi, The Freestylers en The Beat op het programma.

Een man met een slide-gitaar, in een jumpsuit én met een piloothelm op z’n kop waarop een old school telefoonhoorn zit vastgeplakt: dat kan alleen maar Bob Log III uit Tucson, Arizona zijn.
Gewapend met een Silvertone Archtop-gitaar, een kick-drum (volgepropt met bh’s) en een voetcimbaal verraste Bob ons met een mix van minimalistische Delta-blues, rock en punk à la Jack en Meg White of Jon Spencer. Voor ‘I Want Your Shit On My Leg’ nodigde Bob twee ‘dames’ uit het publiek om op z’n schoot te zitten. Jammer dat ‘Boob Scotch’ niet op de setlist stond ... En wil iemand me zeggen wat die rubberboot op het podium deed?
Daarna was het de beurt aan Sons Of Lioth. Onze jongens speelden alweer een perfecte thuismatch. Het ging er frontstage dan ook heftig aan toe. De organisatoren van Graspop Metal Meeting weet niet wat ze aan zich hebben laten voorbijgaan ...

Geen opmerkingen: