zondag 24 mei 2015

Hannemans en Mielis

Het artistieke duo Hannemans en Mielis presenteerde op zondag 10 mei de Pimpernel Craft Market, een alternatieve markt voor creatievelingen met alleen maar handgemaakte spulletjes. “Onze eerste editie van Pimpernel was super gezellig! Bedankt iedereen om er een groot succes van te maken”, aldus initiatiefneemster Inse Bouwen.

Hannemans is het creatieve alter ego van Hanne Hofmans, een jonge ontwerpster die haar levendige fantasie loslaat op hout. Ze maakt meubeltjes met een voorliefde voor Scandinavische ontwerpen.
Achter Mielis schuilt dan weer juwelenontwerpster Inse Bouwen. Zij pakte tijdens de Pimpernel Craft Market uit met toffe zelfontworpen juweeltjes. Op eenvoudig verzoek tovert ze ook de mooiste kaartjes en letterontwerpen tevoorschijn. Haar vintage oorbellen en kadertjes vind je sinds kort ook in De Kast in Lier. (Bron: nnieuws.be)

Wil je meer weten over de meubeltjes van Hanne Hofmans dan kan je terecht op hannemans.be of 0472-66 95 92. Voor de handgemaakte juweeltjes en grafische ontwerpen van Inse Bouwen kan je terecht op insebouwen@gmail.com.

Geen opmerkingen: