dinsdag 9 augustus 2016

Goaltjeskermis op KFC

KFC Herenthout speelde afgelopen zaterdag voor de Beker van Antwerpen tegen Lentezon. Beide ploegen verwenden de toeschouwers met maar liefst acht doelpunten!

Ondanks het gegeven dat onze jongens donderdag (4 augustus) ook al een wedstrijd in de Beker van Antwerpen hadden gespeeld (2-0 verlies op Antonia), voetbalden ze vlot een 3-1 bij mekaar. Tim Wagemans en Joren Willems (op strafschop) brachten de 2-0 op het bord. Lentezon zette nog voor de rust een strafschop om: 2-1 bij de koffie.
Na de rust profiteerde Yarne Van Saet van geharrewar voor doel om de 3-1 te scoren. Buit binnen zou je dan denken, zeker toen bij Lentezon een speler werd uitgesloten. De thuisverdedigers dachten er echter anders over. Drie keer gaf de verdediging met te korte terugspeelballen niet thuis en evenveel keren was Lennart Van de Sande van Lentezon ter plekke om te scoren. Gelukkig rechtte de thuisploeg nog een keer de rug en Beirinckx kon de verdiende gelijkmaker scoren. (Bron: nnieuws.be)

Uitslagen
KFC Antonia - KFCH 2-0 (04/08/2016 - BVA)
KFCH - Lentezon Beerse 4-4 (06/08/2016 - BVA)
KFCH - OG Vorselaar 3-2 (10/08/2016 - VRS)

Programma
Rapid Leest - KFCH (16/08/2016 - 19:00 - BVA)
KFCH - KFC Duffel (18/08/2016 - 19:00 - VRS)
KFCH - KSV Oud Turnhout (20/08/2016 - 18:30 - BVA)

Verdediger Jonas Peeters kreeg bij aanvang van de wedstrijd de gouden schoen van vorig seizoen overhandigd. (Foto: Ludo Coenen)