zaterdag 17 december 2016

Clamotte rockt ook onder de kerstboom

Dat de jongens en meisjes van Clamotte Rock het hart op de juiste plaats hebben, wisten we al langer. Nu pakken ze uit met de Christmas Combi Box, dé ideale oplossing als je nog op zoek bent naar een kerst- of nieuwjaarsgeschenk én tegelijkertijd een goed doel wil steunen.

Morgen beginnen ze bij Studio Brussel aan De Warmste Week. En Clamotte Rock springt mee op de kar. Voor elke verkochte box schenkt Huirtuits meest charmante festival - oké, er is er maar eentje - 5 euro aan Inter, een vzw die zich inzet voor het toegankelijker maken van festivals voor personen met een handicap.
De tickets komen in een leuk geschenkdoosje. Voor slechts 25 euro krijg je een combiticket, een kraslot aangeboden door Dagbladhandel aKtueel en een Clamotte-gadget (zolang de voorraad strekt). Bestellen via info@clamotterock.be of kopen bij Dagbladhandel aKtueel in de Vonckstraat in Herenthout.
Clamotte Rock gaat volgend jaar door op 26 en 27 mei. Fans en bezoekers van het festival worden trouwens uitgedaagd door de organisatoren. Ze mogen immers zelf een verlanglijstje indienen voor de editie van 2017. Wil je een legendarische band, een hete headliner, dé ultieme partyband of het nieuwste dj-talent op het Clamotte-podium? Dien dan als de bliksem jouw lijstje in op de Facebookpagina van Clamotte Rock.Geen opmerkingen: