zaterdag 21 oktober 2017

Poetspaleis biedt 40 jobs aan

Het dienstenchequebedrijf Het PoetsPaleis, met hoofdzetel in Herenthout zoekt veertig nieuwe krachten. Het voorbije jaar had het al honderd extra mensen in dienst genomen.

“Ons klantenbestand is fors gegroeid”, zegt zaakvoerder Bart Keynen in Het Nieuwsblad. “We zoeken nieuwe huishoudhulpen en willen die jobs zo vlug mogelijk invullen. Onze klanten smeken er bijna om. We zoeken niet uitsluitend ervaren werkkrachten, maar zijn bereid om ook te investeren in de opleiding van nieuwe medewerkers. Solliciteren bij Het PoetsPaleis kan dus ongeacht ervaring, leeftijd of nationaliteit. Het enige criterium is enthousiasme voor huishoudhulp.”

JOBWEKEN
Het PoetsPaleis omvat acht kantoren verspreid over de regio. “Er zijn vestigingen in Herenthout, Lille, Beerse, Mol, Olen, Vorselaar en Westerlo. De lokale verankering vinden we zeer belangrijk. In samenwerking met onder meer arbeidsdienst VDAB organiseren we nu in onze filialen jobweken. Wie interesse heeft in een baan als huishoudhulp mag binnenwippen. Wij bieden een kop koffie en een stuk taart en ondertussen leren wij onze kandidaten kennen. De kans is groot dat ze weer buiten stappen met een contract onder de arm.”

De jobweek in Het PoetsPaleis Westerlo loopt van maandag 23 tot vrijdag 27 oktober. Op maandag en dinsdag blijft het kantoor open tot 20 uur. Van maandag 6 tot vrijdag 10 november volgt het kantoor in Lille.

Geen opmerkingen: