donderdag 21 december 2017

Zelle For Life!

De Warmste Week van Music For Life draait ondertussen op volle toeren. Dit jaar kamperen Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems een week lang in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke, waar ze platen draaien voor meer dan 1.000 goede doelen. Gisteren brachten Keppa, Ine en Bart van “een klein cafeetje in Herenthout”, Bram Willems een bezoekje om hem de opbrengst van hun actie persoonlijk af te geven.

Het Zellehof verkocht het voorbije weekend eten en drinken voor het goede doel. “We hebben de moeders en de schoonmoeders ingeschakeld, vrienden wat kennissen, om mee te komen helpen”, vertelde Keppa. “We hebben alles vers gemaakt: aardappelen, rijstpap, speculaas ... Verse erwtensoep ook. En ... veel jenever!”
De opbrengst van Zelle For Life gaat naar het Belgisch Kinderkanker Steunfonds. “Het was het eerste initiatief dat in mij opkwam”, zegt Ine. “Je wilt niet dat iemand pijn heeft in het leven, maar kinderen dat ligt toch extra gevoelig.”
Uiteindelijk bracht Zelle For Life 2.501 euro op, een bedrag dat Ine niet had verwacht. “Ik had zo'n 1.000 euro gedacht, dus het is goed meegevallen. Ik moet ook wel zeggen dat er een anoniem schenker tussen zit die het bedrag mee naar boven heeft gebracht.”


Keppa, Ine en Bart ontsteken hun vlam ...

Geen opmerkingen: