dinsdag 30 januari 2018

Voetbaluitslagen

KFC Herenthout A is nog steeds op zoek naar een broodnodige zege. Zondagnamiddag stond de thuismatch tegen K. Wuustwezel FC op het programma. Na 90 minuten stond er een zware 1-5 op het scorebord.

Het enige Herenthoutse doelpunt kwam op naam van invaller Jarne Le Blon (78’), die amper 50 seconden op het veld stond. Doelman Jonas Mathéés zag er bij drie van de vier doelpunten niet goed uit. Benieuwd of hij volgende week nog in doel zal staan ... Herenthout A trad aan met: Mathéés, Van de Vonder, Verwimp, Peeters, Janssens, Luyten, Holemans, De Winter, Thys (Beirinckx), Buts (Le Blon) en Van Genechten.

KFC Herenthout B had dan weer wel reden om te vieren. Tegen Immer Voort liep het lekker met een mooie 4-1 overwinning als resultaat. Voor de mannen van trainer Van Sande scoorden achtereenvolgens Beirinckx (15’), Molenberghs (30’), Verbruggen (60’) en Van Dael (85’). De B trad aan met: Bruyninckx, Van Reeth (Viera Passos), Beirinckx, Heremans, Willems, Heylen, Van de Sande, Le Blon, Van Dael (Clé), Verbruggen (Vervoort) en Molenberghs

LIEFHEBBERSVOETBAL (OP ZATERDAG)
1ste Afdeling
FC Flamingo - FC Fiat 3-1
FC Heist Goor - FC Valvecke 2-3

3de Afdeling
FC Lindau - VK Bergen 4-1
FC 't Hutteke - FC Fortuna 2-1

4de Afdeling
VK Klungel - FC Fiat 2-5
FC Heist Goor - FC Valvecke 3-3

De wedstrijden van FC Diamantschijf A en B werden afgelast.

Geen opmerkingen: