maandag 18 juni 2018

Panama, here we come!

De Rode Duivels spelen straks tegen Panama hun eerste WK-match. Omdat voetbal bij uitstek een volksfeest is, willen veel Vlamingen de wedstrijden van ons elftal in groep volgen. Ook Herenthout is bezaaid met grote schermen waarop ze te zien zullen zijn.

Het grootste scherm is ongetwijfeld in Zaal Lux te vinden. Supportersclub Red Devils De Lux is er dan ook klaar voor. Cafébaas Eddy Heylen (55) bouwde zelfs een uit de kluiten gewassen replica van de FIFA-Wereldbeker uit papier-maché, met als hoofdingrediënt Gazet van Antwerpen.
Maar ook in alle andere cafés kan je vanavond terecht voor de wedstrijd van onze Rode Duivels. Muziekkafee Titatic ontvangt de voetbalsupporters zelfs op een heuse tribune en gooit gratis hotdogs in de strijd!

WIN! WIN! WIN!
Ook het gemeentebestuur doet mee aan de voetbalgekte. Op de facebookpagina van Herenthout maak je kans op een Rode Duivels Partypakket. Hoe? Post als reactie een foto van jezelf in Rode Duivels-supportersoutfit met hashtag #herenthoutwinrodeduivels! Morgen om 12 uur wordt uit alle inzendingen een winnaar getrokken.


Win! Win! Win!


De FIFA-Wereldbeker waar onze Duivels van dromen is amper 36 centimeter hoog. Klein bier vergeleken met de Herenthoutse Wereldbeker. (Foto: Joren De Weerdt)


#belpan

Geen opmerkingen: