vrijdag 31 augustus 2018

Pech achtervolgt KFC Herenthout

KFC Herenthout zit met een hoop vraagtekens. De degradatie heeft het zelfvertrouwen een knauw gegeven en in de voorbereiding kreeg de groep al met heel wat pech af te rekenen.

Voetbalminnend Herenthout hoopt zondag op een zege tegen Netezonen. Een eerste driepunter zou het leed na een desastreuze voorbereiding ietwat kunnen verzachten.
“Er is al heel wat gebeurd”, zucht T1 Bart Michiels vandaag in Het Nieuwsblad. “In de oefenpartij op VC Herentals viel doelman Nick Windey uit met een barst in de enkel. Ondertussen blijkt die blessure mee te vallen, maar we zijn toen wel meteen een zoektocht naar een nieuwe goalie gestart.” Omdat die niet meteen werd gevonden, stond veldspeler Yarne Le Blon vorig weekend in doel. Pas deze week werd in de persoon van Nick Van Bouchout een nieuwe doelman gevonden.
Maar het keepersprobleem was niet het enige obstakel tijdens de voorbereiding van Michiels. “Plots liet Hamza Rizki weten dat hij met onmiddellijke ingang stopte. Dat zijn uiteraard geen leuke omstandigheden, waardoor onze voorbereiding allesbehalve vlekkeloos verliep.”
En dan zijn er nog het afhaken van jeugdsponsor Van Herck en de leegloop in de bestuurskamer. “We gaan echter proberen er het beste van te maken. Iedereen hoopt nu vurig dat we dit weekend Netezonen kunnen verslaan. Een eerste zege zou ons onze zorgen even kunnen doen vergeten en dat zou een opsteker zijn voor de hele groep”, aldus nog Michiels ... (Bron: Het Nieuwsblad)

Beker van Antwerpen Groep 6
4/8: KVV Rauw Sport - KFC (res.) 3-0
11/8: KFC - FCM Hallaar 1-2
18/8: KFC Pulle - KFC 4-2
25/8: KFC - KFC Ezaart Sport 3-0

Schaal Cloots-Daneels
21/8: Noordstar – KFC 1-1
21/8: KFC – Linda Olen 0-0
22/8: KFC – Wiekevorst 6-2 (kleine finale)

Vriendschappelijk
25/7: KFC - K Bevel FC 3-1
28/7: KFC - KVV OG Vorselaar 0-6
31/7: KFC - SV Aartselaar 1-2
4/8: KFC - K. Berchem Sp. 2004
8/8: KFC - KSK Wavria 1 A
15/8: KFC - KSK Herentals
22/8: VC Herentals - KFC

Geen opmerkingen: