vrijdag 22 maart 2024

Asfalteringswerken in Bouwel

Tijdens de paasvakantie voert de gemeente Grobbendonk asfalteringswerken uit aan een aantal straten. Zo is de Herenthoutse steenweg onderbroken van 8 tot en met 11 april, tussen 7 en 17 uur.

De werken zijn dringend nodig om de putten en oneffenheden in de straten te herstellen. Op de Herenthoutse steenweg in Bouwel zijn bovendien de goten verzakt, waardoor het regenwater op het fietspad loopt. Daarnaast legt Fluvius ook wachtaansluitingen bij enkele onbebouwde percelen. Hierdoor moet de rijweg in de toekomst niet opnieuw onderbroken worden voor de aansluiting van een nieuwe woning naar de riolering. Deze voorbereidende werken op de Herenthoutse steenweg duren tot 5 april. Het verkeer verloopt beurtelings, waarbij fietsers steeds veilig en afgeschermd kunnen doorrijden.
Bij de asfaltering is de Herenthoutse steenweg van 8 tot en met 11 april volledig afgesloten tussen 7 en 17 uur. Het verkeer tussen Bouwel en Herenthout volgt dan de huidige omleidingen via Nijlen of Herenthout/E313. Het station van Bouwel blijft bereikbaar via Bouwel-dorp, met de fiets en te voet via de Herenthoutse steenweg. (Bron: HLN)

Onder meer de Herenthoutse steenweg krijgt een nieuwe asfaltlaag. / Burgemeester Marianne Verhaert. Beeld © Google / Gemeente Grobbendonk

Geen opmerkingen: