maandag 29 augustus 2005

Gratis initiatielessen badminton

Begin september starten de competitiespelers van Badmintonclub 't Heurtuits Dropke aan het seizoen 2005-2006. Doel: even goed - en als het even kan beter - doen dan vorig seizoen, toen de club diverse kampioenstitels kon vieren. Om haar ambities waar te maken, kan de club rekenen op dertien ploegen: twee op Vlaams niveau, negen ploegen in de provinciale competitie en twee jeugdploegen.
Je kan ze aan het werk zien op dinsdagavond (vanaf 20 uur) of zondagavond (vanaf 16.30 uur) in sporthal ’t Kapelleke. Aansluiten bij de club kan trouwens op elk moment. Je mag drie maal gratis komen proberen. Voor meer info: klik even door naar de webstek van de club.

Badminton voor beginners
Op maandag 5 september 2005 start 't Dropke met een lessenreeks badminton voor beginners. De initiatiecursus omvat tien lessen en is volledig gratis. De club stelt gratis rackets en pluimen ter beschikking. Voor aangepaste sportkledij en -schoenen moet je zelf zorgen. De cursus wordt gegeven door een gediplomeerd trainer die de basisbeginselen van het badminton zal bijbrengen. Er wordt ook aandacht besteed aan techniek en tactiek.

WAT Initiatielessen badminton.
WAAR & WANNEER 't Kapelleke, Bergense Steenweg, Herenthout • 10 maandagavonden lang vanaf 5 september 2005, telkens tussen 21 en 22 uur. Je kan steeds vrijblijvend instappen op een andere datum.
INFO Marc Daems, Wiekevorstse Steenweg 44, Herenthout, tel: 014-51 29 02 of
e-post.

Geen opmerkingen: