donderdag 18 augustus 2005

Tarantel herneemt ‘Slisse & Cesar’

Wegens groot succes herneemt Tarantel in het najaar ‘Slisse & Cesar’. Zij die de eerste reeks voorstellingen hebben bijgewoond, weten dat de samenwerkingsgroep trouw is gebleven aan de originele theaterversie van Jeroom Verten en Jos Gevers uit 1959. De regie van deze klassieker uit het volkstoneel is in handen van Marcel Van Kerckhoven.
Centraal in het stuk staat de onverwoestbare vriendschap tussen Slisse, een selfmade man die een respectabele positie in de maatschappij verworven heeft, en de wat simpele Cesar, die het op zijn beurt moeilijk heeft om te overleven. Door de ogen van Valerie, de huishoudster, worden we om de oren gekletst met herkenbare gezinssituaties, generatieconflicten en andere nostalgische herinneringen. Slisse wordt gespeeld door Marcel Van Kerckhoven, Cesar door Pats Willems.

WIE Marie-Paul Michiels, Lea Vingerhoets, Marianne Op De Beeck, Nicky Spruyt, Lieselotte Wouters, Marcel Van Kerckhoven, Pats Willems, Wim Wouters, Christopher Verelst, Hans Engelen en Miel Wuyts.

WAAR Taranteltheater, Jodenstraat 29, Herenthout.
WANNEER Vrijdagen 7, 14 en 21 oktober en 4 november, om 20u15; zaterdagen 8 en 15 oktober en 5 november, om 20u15; zondagen 23 oktober en 6 november, om 19u15. Reserveren doe je bij Julien Renard: 014-51 29 07.



De cast van Slisse & Cesar (foto: Tarantel)

Geen opmerkingen: