woensdag 30 april 2008

Jeugdatelier Matsijs houdt kunstveiling

Zaterdag 3 en zondag 4 mei 2008 zijn weer absolute hoogdagen voor Jeugdatelier Matsijs. Maandenlang immers hebben kinderen en begeleiders uitgekeken naar hun tentoonstellingsweekend. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om alles op punt te stellen, maar straks kan iedereen weer (opnieuw) kennismaken met de creativiteit van de Herenthoutse jeugd.
De deuren van GOC Ter Voncke worden zaterdagmorgen om 11 uur voor het grote publiek opengegooid. Die eerste dag staat alles in het teken van een kunstveiling, die van start gaat omstreeks 15 uur. Samen met de kunstwerken van Jeugdatelier Matsijs zullen er ook werken van Tinne Van Loy, een jonge kunstenares van het Sint-Lucas in Antwerpen, per opbod verkocht worden.
Tijdens de tentoonstelling kan je ook kennismaken met de monitorenploeg, die nu al volop bezig is met de voorbereiding van volgend jaar. En denk je bij het bekijken van alle mooie tekeningen, schilderwerkjes en beelden “Dat kan ik ook!”, dan kan je inschrijven voor volgend schooljaar.
Het ganse weekend kan je natuurlijk ook weer genieten van de nu al legendarische croque’s. Voor het derde jaar op rij worden er tien originele creaties geserveerd. Het water komt ons nu al in de mond.

Geen opmerkingen: