zaterdag 18 april 2009

Kampioen zijn is plezant!

De miniemen A van KFC Herenthout verzekerden zich zaterdagmiddag van de titel. Onze voetballertjes haalde het met 4-1 van hun leeftijdsgenoten uit Schriek.

De thuissupporters waren voor aanvang van de wedstrijd helemaal klaar voor de titel. Velen waren uitgedost in rood en groen. De sfeer zat er dus meteen goed in. En ook de spelers wisten wat hen te doen stond: bij een overwinning was de titel binnen.
Beide ploegen betraden het veld als echte vedetten. Begeleid door sfeermuziek liepen ze richting middencirkel. Na de tos waren ze klaar voor een wedstrijd van twee keer 30 minuten.
Favoriet Herenthout startte zenuwachtig, maar heerste desondanks op alle linies. Op het kwartier werd de inzet van onze jongens beloond met een doelpunt van Emiel Van den Bogaert. Op slag van rust kwam de verlossende treffer. Fille Grielen nam met een raak schot alle twijfel weg in het vak van de thuissupporters, die prompt het feest inzetten.
Na de pauze bleef KFC domineren en via Ward Molenberghs werd het 3-0. De jongens uit Schriek konden de score nog milderen tot 3-1, maar vlak voor het laatste fluitsignaal gaf Senne Van den Schoor nog wat extra glans aan de overwinning. Hij krulde de bal mooi over doelman Dockx in de linkerbovenhoek: 4-1.
Na affluiten barstte een waar volksfeest los. “We are the champions’!” galmde over de Cardijnlaan en spelers en trainigsstaf ontvingen de trofee. Het hele team deed zich tegoed aan kinderchampagne en danste vrolijk over het veld. Kampioen zijn is écht wel plezant! (Bron: Het Nieuwsblad)


Het kampioenenteam bestaat uit: Jarne Le Blon, Bernd Cambré, Neal Meulemans, Brent Mariën, Ward Molenberghs, Jari Van De Sande, Jarne Hoefkens, Fille Grielen, Matthias Turelinckx, Emiel Van Den Bogaert, Jannes Peeters, Senne Van den Schoor en Joren Van Herck. Jef Molenberghs, Cis Van den Schoor en Farbod Dare Shoeri begeleidden hen naar de titel. Op de foto zie je hen geflankeerd door shirt-sponsor Van Herck.

Geen opmerkingen: