zaterdag 4 april 2009

Olé Pistolé

26 april 2009 wordt hét orgelpunt voor het feestjaar voor 75 jaar Chiro. Meer dan 760 Chirogroepen bieden onder de noemer ‘Olé Pistolé’ op meer dan 560 locaties in Vlaanderen en Brussel een evenwichtig ontbijt aan hun buurt aan. Met meer dan 200.000 deelnemers wil de Chiro iedereen laten delen in zijn feestvreugde en meteen een sterke impuls geven aan de sociale samenhang.
Ook Chiro Herenthout organiseert die dag tussen 8 en 12 uur een feestelijk ontbijt in het park van Herenthout. Iedereen is van harte uitgenodigd: Chiroleden, leiders, buren, sympathisanten, oud-leiding, andere verenigingen, dorpsgenoten, ... Bovendien is het ontbijt volledig gratis! Op voorhand inschrijven, is niet nodig: de Chiro zorgt voor alles.
Natuurlijk hoopt men die dag in het park een massa volk te mogen begroeten. Eten en drinken zal er in overvloed zijn, aarzel dus niet om een kijkje te komen nemen en te genieten van een gratis, gezellig ontbijt op zondag in het park. Uiteraard voorziet men ook de nodige kinderanimatie: een kids-jungle-ontbijthoek, springkastelen, ontbijtspelen, picknickweide, ... Bij slecht weer zorgt men voor een overdekte locatie.
Voor deze speciale feestactiviteit werkt Chiro Herenthout samen met enkele andere Herenthoutse verenigingen en organisaties: GROS-raad, Fairtrade-werkgroep en de Jeugdraad. Samen met hen hoopt men alle Herenthoutenaren een gezellige zondagochtend te bezorgen.

Wil je meer weten over de organisatie van Olé Pistolé? Contacteer het nationale secretariaat via 03-231 07 95 of e-post. Natuurlijk kan je ook terecht bij Sander Ooms op 0494-78 56 08 of e-post.

Geen opmerkingen: