donderdag 9 juli 2009

Chirokermis 2009

Op 17, 18 en juli 2009 is het Chiroheem aan de Bouwelse Steenweg weer het decor voor de jaarlijkse Chirokermis. Naast het traditionele mosselrestaurant, de tentfuif en Spel Zonder Grenzen, staat er dit jaar ook een openluchtcinema op het programma.
Op vrijdag wordt de tweede editie van de tentquiz georganiseerd. Het gaat om een échte Chiroquiz met moeilijke en makkelijke vragen voor alle leeftijden. Een ploeg bestaat uit vijf personen en inschrijven kost 15 euro per ploeg. De eerste vraag wordt gesteld om 20 uur.
Op zaterdag speelt Chiro Herenthout het al enkele jaren klaar om grootse en spectaculaire spelletjes te verzinnen voor Spel Zonder Grenzen. Deze spelnamiddag is een ideale gelegenheid om de groepssfeer van je vereniging, clubje tooghangers, werkmakkers, chirogroep, ... te optimaliseren. Ploegen bestaan uit minimaal zes personen (invallers, supporters en coaches kunnen onbeperkt meekomen). Een identieke, originele én vernieuwende ploegoutfit is verplicht. Creativiteit wordt zeker en vast beloond! Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro per ploeg. Eén en ander dient als waarborg om te verzekeren dat jullie wel komen opdagen en wordt integraal teruggegeven na deelname. Spel Zonder Grenzen start om 13 uur, het einde is voorzien rond 18 uur.
Zaterdagavond is er de traditionele tentenfuif. Op de affiche: Hypesquad, Nasty DJ’s en DJ F.R.A.N.K. Vanaf 21 uur gaat het zeil open. Tickets kosten 5 euro en zijn enkel verkrijgbaar aan de inkom. Er is dus geen voorverkoop.
Zoals elk jaar start men op zondagmiddag (12 tot 18 uur) met minivoetbal. Na het streetsoccer van vorig jaar, zal er dit jaar terug op de klassieke pleintjes gevoetbald worden. Een ploeg telt minstens vijf spelers, inclusief doelman. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro en dient ook hier als waarborg voor jullie aanwezigheid op de dag zelf. Na het tornooi krijgen de deelnemende ploegen het bedrag dan ook volledig terug.
Als apotheose heeft Chiro Herenthout dit jaar voor een filmavond gekozen. De film zal geprojecteerd worden op een groot scherm in openlucht. Onnodig te zeggen dat popcorn en Oufti’s in overvloed aanwezig zullen zijn. Afhankelijk van het succes wordt er volgend jaar uitgebreid naar een heuse drive-in, zodat er vanuit de auto film kan gekeken worden.

Wat >>> Chirokermis 2009
Waar & wanneer >>> Chiroheem, aan de Bouwelse Steenweg in Herenthout - op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juli 2009
Info & inschrijvingen >>> Lynn Torfs (quiz), Julie Verstappen (SZG) en Hens Peter (minivoetbal). Inschrijven voor de tentquiz, Spel Zonder Grenzen en het voetbaltornooi kan door het correcte bedrag te storten op rekeningnummer 979-6144265-96, met vermelding van ploegnaam, ploegverantwoordelijke, contactadres en telefoonnummer.

Geen opmerkingen: