woensdag 19 augustus 2009

Plage Theater met Imitato

Ter gelegenheid van de festiviteiten rond ‘75 jaar Sint-Anna Plage’ organiseert men op Linkeroever ‘Plage Theater’, een nieuw straattheaterfestival waarin men op zoek gaat naar de beste terrasact van de Plage. Verschillende amateurtheatergezelschappen zullen met de nodige humor de ruime terrassen van de Wandeldijk op het Sint-Annastrand bespelen. Een professionele jury bepaalt wie de beste act heeft. Het publiek bepaalt wie de publieksprijs wint.
Eén van de deelnemende acts aan de finale, nu zondag 23 augustus, is de Herenthoutse showgroep Imitato. Uit welingelichte bron hebben wij vernomen dat de jongens hun overbekende act van het mannenkoor zullen brengen. Aangezien Imitato op z’n minst voor de publieksprijs wil gaan, hoopt men dat er zoveel mogelijk Huirtuiteneiren de oversteek naar Linkeroever zullen wagen.
Naast de wedstrijd heeft de organisatie met de Pretcamionette ook gezorgd voor de nodige kinderanimatie. Het verrassende ‘Ceci n’est pas la plage’ biedt dan weer een surrealistische kijk op wat men zoal kan doen op een strand.

Wat >>> Plage Theater, met o.a. Imitato
Waar en wanneer >>> Sint-Annastrand op Linkeroever in Antwerpen, zondag 23 augustus 2009, vanaf 14.30 uur. Het einde van de wedstrijd is voorzien om 17 uur, de prijsuitreiking volgt om 18 uur. Deelnemende terrassen zijn: Plaasj Kaffee, het Minerva-café, Lodge22, Ans Hoeve, De Zeester, de Mini-Golf, De Molen en Club Cabane. Parkeren is mogelijk op het einde van de Gloriantlaan, vlakbij de Wandeldijk.

Geen opmerkingen: