dinsdag 16 februari 2010

Vrijetijdsbeurs

Dat Herenthout een bruisend verenigingsleven heeft, is tot ver buiten onze dorpsgrenzen bekend. Om iedereen de kans te geven hiervan te kunnen proeven, heeft het lokaal bestuur een vrijetijdsbeurs op poten gezet. De eerste editie van de Herenthoutse Vrijetijdsbeurs gaat door op zondag 21 maart in GOC Ter Voncke.

Als we de perstekst mogen geloven, moet één en ander een mooi staaltje van samenwerking worden tussen Loket Vrije Tijd, Loket Zorg & Gezondheid, Loket Kids & Co en de 23 deelnemende verenigingenen. Volgende socio-culturele verenigingen engageerden zich tot deelname: Ziekenzorg, KAV, KVLV, Zangkoor Jubilé, ACW, Sint-Lutgardiskoor, Kunstkring Toreke Fotografie, Kunstkring Toreke Beeldende Kunsten, Atelier Matsijs, Gezinsbond, Landelijke Gilde, OKRA, Koninklijke Fanfare Sint-Pieter, Egamar, Postkaartenclub Herenthout, Heemkundige Kring Sandelyn, Herenthout FM, Natuurpunt Nete & Aa, KVG, BGC, Pieter-en-Pauluskoor, Vlaams Opvangcentrum en Crescendo.
Wat zal er allemaal te beleven vallen? Aan de informatiestandjes kan je bijvoorbeeld kennismaken met alle aspecten van de werking van de verenigingen. Sommigen tonen zelfs een staaltje van eigen kunnen op het podium.
In de bibcorner is er een signeersessie met Geronimo Stilton en Charel Cambré. Er is een workshop met Fairtrade-producten en je kan koken met Peter Cambré. Tenslotte kan je kennismaken met de gemeentelijke diensten die actief zijn op de vrijetijdsmarkt. In de cafétaria kan je genieten van een drankje aan een democratische prijs.

Wat >>> Vrijetijdsbeurs
Waar & wanneer >>> GOC Ter Voncke, Vonckstraat, Herenthout • Op zondag 21 maart 2010, tussen 10 en 17 uur
Info >>> herenthout.be en ocmwherenthout.be

Geen opmerkingen: